Theatertour 2018!

Theatertour 2018!

Racoon trekt dit najaar de theaters in met een tournee langs 30 zalen. De start is in Zeeland en gaat vervolgens door heel Nederland van de Oosterpoort in Groningen naar Theater Carré in Amsterdam tot het Parkstadtheater in Heerlen. 

Terwijl we nog nazinderen van de show in Ziggo Dome, is het alweer tijd om nieuwe plannen te smeden. Na de grootsheid van de Ziggo, gooien we dit najaar het roer volledig om en zoeken we met veel plezier de intimiteit op van de theaters op met een geheel nieuwe voorstelling.

Die voorstelling staat in het teken van onze laatste album "Look Ahead And See The Distance". Uiteraard wisselen we nieuw materiaal af met klassiekers als Love You More, No Mercy en Took A Hit in een avondvullend programma waarin we onze mooiste liedjes graag in hun pure eenvoud willen neerzetten.

Voor het eerst in onze carrière staan we met een eigen voorstelling ook op de planken van Koninklijk Theater Carré. Vreemd genoeg kwam dat er in het verleden nooit van. Maar deze keer viel de puzzel wel goed! Carré is en blijft natuurlijk een bijzondere plek, ook voor ons. We hebben er al een hoop muzikale helden de revue zien passeren en daar op het podium staan geeft absoluut een kick! We kijken ernaar uit!

Hopelijk zien we je bij één van de shows!