Racoon op 30 april 2016 in Heineken Music Hall

Eerder kondigden we al een uitgebreide theatertour aan en daar voegen we nu met veel plezier nog een extra concert aan toe, en wel op 30 april in de Heineken Music Hall.

Redenen te over om dat te doen, leek ons. Behalve dat het storm liep voor kaartjes voor deze tour en een groot deel van de concerten al uitverkocht zijn, houden we ook graag de traditie in eer van een jaarlijks lente-concert in de HMH. 

En vooral omdat we iets bijzonders willen doen voor de 2016 editie en hier een waarachtige theatershow gaan neerzetten voor een zittend publiek! Een hele uitdaging in zo'n grote zaal als HMH maar we kijken er enorm naar uit! Oude liedjes in een nieuw jasje, nieuwe liedjes in een ander jasje en wij zelf ook in een iets strakker pak.

De kaartverkoop voor deze extra show start vanavond om 20u00 via www.racoonhmh.nl. Wees er snel bij want zittend betekent uiteraard ook minder kaartjes dan normaal...

Sommigen van jullie zien we zaterdag in de Ziggo Dome al terug, de rest hopelijk in april in de Heineken Music Hall. Fijn!