Persbericht: Racoon gaat de theaters in

AMSTERDAM 02/06/2015 – Racoon gaat komend voorjaar het theater in. De Zeeuwse band is van februari tot en met april 2016 in tientallen theaters te zien in het land onder de titel ‘All In Good Time’, naar het recente album van de band. De kaartverkoop van de theatertour is inmiddels gestart via de websites van de zalen.

Racoon werd de afgelopen jaren bekroond met onder andere drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Popprijs in 2012. Ze speelden op alle grote festivals en scoorden in hun carrière hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick.’ Onlangs kondigde Racoon haar grootste concert in de geschiedenis van de band aan op 28 november in de Ziggo Dome. Dit concert is inmiddels geheel uitverkocht. Na de grootsheid van de Ziggo Dome verkiest de band in het voorjaar de intimiteit van de theaterzalen.

Tijdens de theatertour zal de band naast de grote hits veel liedjes spelen van het nieuwe album ‘All In Good Time’. “Het album leent zich perfect om te spelen in de intieme setting van de theaters. Er zitten allerlei extra lagen in deze nummers, maar het blijft integer en Racoon. We zien het als een volgende stap op weg naar het perfecte popliedje. We kijken er naar uit!”, aldus Bart van der Weide.

Kaarten zijn verkrijgbaar vanaf 32,-  EURO (exclusief servicekosten) en zijn inmiddels verkrijgbaar via de websites van de zalen.

Zie http://www.racoon.nl/tour/ voor alle data, ticketlinks en verdere info.