Klokgebouw - Eindhoven

Buy tickets

Racoon gaat in het najaar grote concerten geven. Op 24 november staat de band in Klokgebouw, Eindhoven en 2 december in Martiniplaza, Groningen. De shows staan in het teken van het nieuwe album dat dit najaar uitkomt. De kaartverkoop van beide shows is inmiddels gestart via www.racoon.nl

Racoon is inmiddels klaar met de opnames van het nieuwe album dat dit najaar verschijnt. De nieuwe single ‘Motherfather’ is vandaag in premiere gegaan. “We hebben keihard gewerkt in de studio en zijn bijzonder tevreden over het nieuwe album. We kijken er enorm naar uit om na de intimiteit van de clubs weer het grote podium op te zoeken in Groningen en Eindhoven.”

Naar goede gewoonte wisselt Racoon het nieuwe materiaal af met grote hits als ‘Love You More’, ‘No Mercy’, ‘Oceaan’ en ‘Brick By Brick’. Racoon is intussen goed voor drie Edisons, twaalf 3FM Awards en de Nederlandse Popprijs, is een gevestigde waarde op alle grote festivals en speelde in een uitverkochte Ziggo Dome.

Informatie & Ticketverkoop

Racoon – Klokgebouw

24 november 2017

18:30 uur:  Zaal open
20:00 uur:  Aanvang show

Er zijn staanplaatsen voor 40 euro beschikbaar.

Er is een beperkt aantal tickets voor het rolstoelpodium beschikbaar voor €40,-. (Let op: ook begeleider heeft een kaart voor rolstoelpodium nodig)

Servicekosten voor het concert zijn € 2,95 per toegangskaart.

Bekijk hier route en parkeerinformatie naar het Klokgebouw in Eindhoven.

Heb je een vraag over tickets?
Neem dan contact op met Paylogic via 0900 – PAYLOGIC (0900-72956442) of customerservice.paylogic.com.