Vrijdag 7 mei 2021
Mainstage Brabanthallen, Den Bosch

 


Update:
dit concert is uitverkocht, de wachtlijst is gesloten.

Heb je een vraag over het concert? Neem contact op met Livecrowd via livecrowd.io/racoon

We zijn ontzettend blij dat we na lange tijd weer voor een volle zaal gaan optreden. Dit wordt de eerste grote show sinds het verschijnen van onze nieuwe singles en we kunnen niet wachten om jullie een volledige concertavond te bezorgen. We hebben er zin in!

Voorprogramma Son Mieux

Deuren open 19:00 uur
Voorprogramma 20:00 uur
Aanvang concert 21:00 uur

Tickets €37,95 (inclusief servicekosten, maximaal 4 tickets per bestelling)

Dit concert maakt onderdeel uit van de Fieldlab-evenementen waarbij de bezoekers om een actieve medewerking wordt gevraagd in diverse onderzoeken rondom het evenement en waarbij iedereen vooraf negatief getest moet zijn.

Alle 3.500 bezoekers mogen zich tijdens het evenement zonder de 1,5 meter-maatregel door de zaal bewegen. Bezoekers worden aan de hand van hun bestelling ingedeeld in één van de twee bubbels. Iedere bubbel heeft zijn eigen ingang en looproute’s. De zaal zelf is verdeeld in een linker- en rechterzijde. In beide bubbels zijn zowel sta- als zitplaatsen beschikbaar met vrij plaatskeuze binnen de toegewezen bubbel.

Vanaf donderdag 22 april om 18:00 uur start de personalisatie van je tickets, dit kan t/m donderdag 29 april om 18:00 uur. Kaartkopers ontvangen hierover bericht van Paylogic. De evenement-communicatie via de Close-app over onder andere je testafspraak start vanaf donderdag 22 april.

Klik hier voor de Fieldlab-voorwaarden. Klik hier voor de Fieldlab-privacyverklaring.

Tickets

Dit concert is uitverkocht. De wachtlijst is gesloten.

Info
vrijdag 7 mei 2021
Mainstage Brabanthallen
Den Bosch
Nieuwsbrief