Racoon op 28 april naar Ziggo Dome met nieuw album 'Look Ahead And See The Distance'

Racoon op 28 april naar Ziggo Dome met nieuw album 'Look Ahead And See The Distance'

Wie naar RTL Boulevard keek, hoorde het al: we komen met een gloednieuw album, een gloednieuwe single én een gloednieuwe show in de Amsterdamse Ziggo Dome op 28 april

 

Het nieuwe album ‘Look Ahead And See The Distance’  is vanaf 6 oktober verkrijgbaar. Je kunt ‘m ook fysiek bestellen. Aan jezelf de keuze dus tussen CD, vinyl (met extra CD) of een digitaal exemplaar. Pre-orderen kan hier.

 

Het album is een verhaal geworden van twaalf songs.  Vijf ervan, waaronder ‘Bring It On’ en ‘Motherfather’, brachten we eerder dit jaar al uit op de digitale EP ‘Look Ahead’. Daar komen nu nog eens zeven pareltjes bij. Onze nieuwe single ‘Almost Made It’ is vanaf nu te streamen of te downloaden via jouw favoriete kanalen. Deze ochtend spelen we ‘m live bij Q-Music.

 

Gewapend met nieuw materiaal én onze grootste hits, trekken we vervolgens op 28 april 2018 in rechte lijn naar de Ziggo Dome voor een onvergetelijke show. Het is onze tweede keer in het ultieme muziekpaleis maar een routine-klus is het allerminst: het blijft ontzettend spannend en zelfs een tikkeltje intimiderend. Maar zeer goed voor onze prestatiedrang, dat wel! Wij gaan er voluit voor en hopen jullie daar opnieuw in grote getalen te zien!

 

*** Kaarten vanaf 37,50 euro zijn verkrijgbaar vanaf maandag 4 september om 10:00 uur via www.racoonziggodome.nl.  In combinatie met de aankoop van een Ziggo Dome ticket, kan je bovendien exclusief een gesigneerd exemplaar van het nieuwe album (op CD of vinyl) pre-orderen. Dat wordt je dan gratis thuis bezorgd op 6 oktober, de dag van release.